Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egészen gömbölyű ecsetek...

Egészen gömbölyű ecsetek...

2012. február 21. - Darqo

El tudok képzelni néhány dolgot, amire egy kosárlabdát használni lehet, de első körben a festészet pont nem jutna eszembe. Pedig lehet, hogy kellene, hiszen anno arra sem gondoltam volna, hogy valaki távirányításos autókat használ ecset helyett.

 

Ji Hong aka Red maláj művésznő úgy beszél magáról, mint „a művész, aki szeret festeni, de nem ecsettel”. Olyannyira nem ecsettel, hogy stílusosan inkább a szóban forgó kosárlabdát választotta eszközül ahhoz, hogy elkészítse portréját a visszavonult kínai profi kosarasról, Jao Ming-ről. A hosszadalmas procedúráról készült videó megnézése előtt azt gondoltam, hogy talán a vásznon pattogtatja a vörösre festékezett labdát, de hát mindent nem lehet, ugye?!

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr124078995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása