Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hajból varrt és csomózott levélerezet

Hajból varrt és csomózott levélerezet

2012. február 13. - Darqo

Nem túl közkedvelt művészeti alapanyaggal, a hajjal sokkolok megint, de csak azért mert lenyűgözött Jenine Shereos amerikai szobrász és installációs művész aprólékossága, az alkotások szépsége és a témaválasztás maga.

 

A főleg textíliákra szakosodott, a képeken is látható élettelen, mégis elő anyagot előszeretettel használó Shereos állítása szerint, rendkívül meditatív folyamat volt ezeknek finom és súlytalan műveknek az elkészítése, a kapcsolódási pontoknál gyakran elveszett a tökéletes megvalósításban. Meghiszem azt! Idáig talán ez a legkevésbé elborzasztó dolog, amit hajból készítettek. Vélemények?

 

A művésznő honlapja szerint Magyarországon is volt már kiállítása, mégpedig a Vízivárosi Galériában és a Duna Galériában, amiről nem találtam több információt.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr454071764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása