Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Elgondolkodtató lövedékportrék

Elgondolkodtató lövedékportrék

2012. február 10. - Darqo

Abraham Lincoln, John Lennon, John F. Kennedy csak pár név azok névsorából, akik amellett, hogy más-más szempontból, de mindenképpen inspirálhatják a jelen és a jövő generációit, egy közös dologgal még rendelkeznek: mindegyiküket lelőtték. David Palmer úgy gondolta, hogy különleges emléket állít ezeknek az embereknek.

 

Az Indiana-i Knox-ban született művész töltényhüvelyek felhasználásával, ezek árnyalatra égetésével készíti munkáit, köztük a fent felsorolt, idejekorán elhunyt személyeket bemutató portrékat is. A "vászon" így meglehetősen érdekes hangulatot kölcsönöz az alkotásoknak. Palmer művészetét legalább annyira lehet a festészet, mint szobrászat kategóriájába sorolni, és a sokszor hangoztatott mondat is eszembe jutott: nem mindegy, hogy mire és hogyan használjuk a kezünk ügyébe került eszközöket és tárgyakat...

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr243904137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása