Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kavicsok... - Hardcore

Kavicsok... - Hardcore

2012. február 08. - Mocca

Hogy a történet hogyan is kezdődött, arról nem szól a fáma. Talán úgy, hogy néhány irigylésre méltóan kreatív ember New England partjai mentén sétálva felfigyelt a tenger által finomra csiszolt, jól megtermett kavicsokra? Aztán hazavittek egy hátizsáknyit belőlük, majd elkezdtek töprengeni azon, amellett, hogy szépek, vajon mire is lehetnek jók, még...?

 

Nos, a sztori ugyan fiktív, a végeredmény önmagáért beszél: ezek [már megint] ott, ismét rájöttek! És megcsinálták a „piacon” ma kapható egyik legegyedibb italadagolót, mely a beépített univerzális mechanika jóvoltából full kompatibilis bármilyen, szabványos kupakkal lezárt flaskával, legyen az bubis-bambi, barbie-likőr, sör, bor, pályinka, Gyula kedvéért rum, vagy épp vodka, egészen a mata szintekre alázó abszintig.

 

Még talán annyi: mi a találékony emberek ilyen egyszerű és megvalósult [!!!] ötletei láttán, nem túlzás, olvadunk a gyönyörtől, közben meg sikítunk az idegtől, mert, hát szép nagy folyók, benne még szebb kavicsokkal, ugye nálunk is vannak...

via: Uncommon Goods

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr404078964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása