Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Díjnyertes portrék szanaszét vágott pénzből

Díjnyertes portrék szanaszét vágott pénzből

2012. február 03. - Darqo

A Senseteam nevű kínai kreatív cég munkatársai serényen vagdosták apró csíkokra különböző országok régi, forgalomból kivont bankjegyeit a nagyobb jó érdekében. A portrékká ragasztott darabokkal a fogyasztói társadalom orra alá szerették volna dörgölni, hogy a pénzt olykor sokkal tartalmasabb dolgokra is lehet használni, mint például a fölösleges dolgok megvásárlása. Ez a tartalmasabb dolog pedig esetükben éppen a művészet.

 

Állításuk szerint, az aprólékosan kidolgozott portrék a „pénz, a vágyak, a társadalom, a különböző nemzetek, és az emberek közötti finom kapcsolatokat és hatásokat hivatottak tükrözni”. A Big Business 3 című projekttel 2011-ben elnyerték a Design for Asia Award arany díját.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr293905616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása