Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Művészi háborús relikviák valódi fegyverekből - When a Good Man Goes to War

Művészi háborús relikviák valódi fegyverekből - When a Good Man Goes to War

2012. január 31. - Darqo

Kristopher Sapp, autodidakta módon tanult művész a műtermének mélyén, csendes magányban szeret alkotni. Ilyenkor vegyes média összeállításokat, igen részletes, sötét, torz és hátborzongató világokat formál úgy, hogy azért a vizuális orgia ne bántsa túlságosan a szemeinket, maximum csak megbotránkoztasson.

 

A napközben kereskedelmi művészként dolgozó, együtteseknek (többek között Demented Are Go, Meteors, Necromantics, Tiger Army, 45 Grave, Penis Flytrap, Zombie Ghost Train) CD-borítókat, pólókat és plakátokat tervező Sapp, kedvenc horror-és sci-fi filmjeinek, háborús történelmi könyveinek és intenzív rémálmainak feldolgozásaként készíti esténként a fura alkotásokat. A lenyűgöző műalkotásokhoz minden esetben talált vagy vásárolt tárgyakat használ fel, a képeken is látható, When a Good Man Goes to War című sorozatában például valódi történelmi fegyverek szolgáltatták az alapanyagot.

mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr173590517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása