Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vaksztasztikus aprólékos viaszfigurák

Vaksztasztikus aprólékos viaszfigurák

2012. január 31. - Darqo

Vagyok annyira egyszerű, hogy a viaszt általában a gyertyával azonosítsam, vagy csak az életnagyságú viaszfigurák jussanak eszembe, pedig nyilván ez az anyag is sokkal több lehetőséget rejteget magában, mint azt első blikkre bárki is gondolná. Mint ahogyan Felicity Powell is bizonyítja, nem is akármilyen lehetőségek ezek.

 

A londoni székhelyű művésznő bizony nem rest bepiszkítani vacsavacsa kezecskéit, az apró és aprólékosan megformált alakzatok, textúrák alapjait az ujjaival keni fel a fekete háttérre. Persze a hajszálpontos részletekhez más eszközöket is használ, de végül minden esetben lélegzetelállító és szépséges domborművek születnek.

 

A képeken látható Charmed Life sorozat a londoni Wellcome Collection – Miracles & Charms című kiállításán egyébként még február 26-ig élőben is megtekinthető!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr133590510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása