Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A tökéletes dalszövegtérkép

A tökéletes dalszövegtérkép

2012. január 04. - Darqo

Belegondoltatok már abba, hogy körülbelül mennyi dalszövegben, refrénben énekelnek utcákról, terekről, házakról? Talán nem is kell, mert belefájdulna a fejetek. Helyette itt van a Dorothy nevű kreatív kollektíva, akik megtették ezt helyettünk. A csapat tagjai megpróbálták összegyűjteni azokat a dalszövegeket, amelyekben a leginkább elhíresült, sokaknak ismerősen csengő helyszínek szerepelnek.

 

Az időigényes feladatot egy hasonló követte, nem szó szerint, de kiollózták belőlük a szóban forgó lényeges részeket, és végül létrehozták a tökéletes dalszöveg-városrészletet, ahol elméletben olyan utcákon sétálhatunk, mint például a Highway to Hell, megszállhatunk a Hotel Kaliforniában, vagy elidőzhetünk az Strawberry Fields Forever parkban. Ügyes! Kell!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr803488917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása