Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Steampunk hangulatú ünnepi kirakat a Macy's-nél

Steampunk hangulatú ünnepi kirakat a Macy's-nél

2011. december 19. - Darqo

A steampunk stílus előrenyomulása elég domináns mostanában, így nem meglepő az a lépés, amint a manhattani Macy's nagyáruház tett meg idén karácsonyra. Hat kirakatát rendeztette be steampunk hangulatú ünnepi dekorációval, amely a díjnyertes designernek és a Macy's kirakatmesterének, Paul Olszewski-nek köszönhető. A kirakatok a karácsonyi kívánságok és álmok díszekké való mágikus átalakulását hivatottak bemutatni.

 

A jelmezek és a karakterek is jellemzően éles, vakítóan fehér külsőt kaptak, így a Celebrity Ornament Collection 14 híres designere (mint például Michael Kors, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, és Betsey Johnson) által inspirált színes díszek még dominánsabban ugranak bele az arcunkba. Ráadásul minden egyes celebdísz megvásárlásával a Make a Wish Alapítványt támogatják, a díszekből befolyó bevételből 10%-ot utalnak át a nonprofit gyermeksegítő szervezet számára.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr553465928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása