Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mozaik 1 millió kávészemből

Mozaik 1 millió kávészemből

2011. december 16. - Darqo

Ahelyett, hogy mondjuk darálná a reggeli kávéhoz, Saimir Strati úgy döntött, hogy egy hatalmas mozaikhoz fogja felhasználni az őrölni való kávészemeket. A 45 éves művész úgy becsli, hogy körülbelül egymillió kávészemet ragasztgat majd rá a „vászonra”.

 

A híres albán mozaikgurutól egyébként nem áll távol a szokatlan alapanyagok használata, szögekből, csavarokból, fogpiszkálókból, parafadugókból, sőt, tojáshéjakból készült mozaikok után kezdett neki az újabb, meglehetősen sok türelmet és aprólékos munkát igénybe vevő alkotáshoz. A kép öt különböző kontinensről származó karakter jelenít meg, amellyel egyfajta „egységet” szeretne közvetíteni. A 25 négyzetméteres, 140 kilós műalkotás túlságosan sok magyarázatot nem igénylő címe One World, One Family, One Coffee, amellyel a tervek szerint elvileg december 12-ig végzett is.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr863445158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása