Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mesebeli lények és barátaik autóalkatrészekből

Mesebeli lények és barátaik autóalkatrészekből

2011. december 15. - Darqo

Múltkor bölény, most pedig többek között mesebeli lények, szuperhősök és állatok. Mármint autó-és motoralkatrészekből. Ezúttal Svájcban járunk, Tom Samui birodalmában, mert a fehérorosz (és még persze sok más kocsi-és újrahasznosítás rajongó) művészhez hasonlóan ő és lelkes csapata is ilyen alapanyagokból építgeti a szobrait. Talán jobban, aprólékosabban kidolgozottak, mint a bölény, de hát nem is várhatunk mást, ha több mint tíz éve foglalkoznak a témával.

 

Miután összegyűjtötték a szükséges alapanyagokat a helyi szeméttelepről vagy a havonta látogatott zsibvásárokról, Samui és csapata gondosan megtisztítja és rendezi, rendszerezi a darabokat az aktuális vagy jövőbeli funkciójuk alapján. A nagy szobroknál átlagosan 400 munkaórát igénybe vevő folyamat közben pedig hegesztik, polírozzák és speciális rozsdaálló lakkal kezelik az elkészült alkotásokat. Nem csak szobrokat, hanem lakberendezési tárgyakat is, sőt, megrendelésre is dolgoznak. A portfólió számtalan lélegzetelállító darabban rendelkezik, érdemes itt nézelődni!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr153442448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása