Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

101 mód a menyasszonyi ruha újrahasznosítására

101 mód a menyasszonyi ruha újrahasznosítására

2011. november 03. - Darqo

Amikor 12 évnyi házasság után elhagyta a felesége a jelenleg 38 éves Kevin Cotter-t, azt mondta férfinak, hogy (finoman foglamazva) hidegen hagyja, hogy mit csinál a korábban gondosan kiválasztott menyasszonyi ruhájával. Kevin úgy döntött, hogy a nemtörődömségből előnyt kovácsol, és bebizonyítja, hogy egy menyasszonyi ruha nem is annyira haszontalan, mint azt gondolnánk. Az ötletből és a szarkasztikus megvalósításból pedig internetes szenzáció lett.

 

Bátyja, Colin segítségével egy családi ötletbörze keretein belül kitalálták, hogy hogyan tudja lépésről lépésre feldolgozni a kellemetlen élményt, hogyan tud a leghatékonyabban túljutni a több mint fájdalmas váláson. Végül nem a legegyszerűbb megoldást választották. A két testvér elhatározta, hogy megpróbálják a legötletesebb és legviccesebb újrahasznosítási lehetőségeket feltérképezni és megvalósítani a volt menyasszonyi ruhával kapcsolatban. 101 Uses for My Ex-Wife’s Wedding Dress címmel honlapot hoztak létre, ahol fotónaplószerűen dokumentálják a vicces végeredményt, illetve tapasztalataikat. Az indulást követően nem sokkal támogató levelek és ötletek tömkelege kezdett érkezni a világ minden tájáról, nem olyan régen pedig saját könyvet jelentettek meg a legjobb ötletekből. A jóga-szőnyeg, zuhanyfüggöny vagy éppen Darth Vader fejű madárijesztő csak néhány lehetőség a sok közül, meglepődnénk, ha tudnánk, hogy mennyi mindenre lehet használni egy ilyen ruhát.

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr703338337

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dizájnbunkók Budapest Belvárosában 2011.11.03. 15:15:14

Sokba került, sosem működik rendesen és igazi bunkóság a vakok számára – mi az? Az ötödik kerület egyik turistalátványosságának kikiáltott, Szabadság téri interaktív szökőkút. Nagyot álmodott a belvárosi píárpolgármester és csapata, csicsás ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása