Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Sienna Morris a számok bűvöletében

Sienna Morris a számok bűvöletében

2011. október 05. - Darqo

Sienna Morris szerencsés embernek mondhatja magát. A 27 éves Portland-i művész élete legnagyobb részében festőként és designerként kereste a kenyerét, de a művészetben csak 2008-ban találta meg a számára legkedvesebb irányvonalat. Ekkoriban az idő és az ehhez kapcsolható örök megválaszolatlan kérdés, miszerint „mennyi időnk van még hátra?” foglalkoztatta megszállottan, úgyhogy jól kitalálta magának a pointilizmus után szabadon elnevezett, ennek alapjait felhasználó technikát, a numberizmust.

 

Kizárólag az óralap 12 számjegyét felhasználva/rajzolva próbálta (és próbálja a mai napig is) megragadni az élet relatíve szebbnek nevezhető, de mindig mulandó pillanatait, ezzel emlékeztetve bennünket, hogy ne felejtsük el értékelni a jelent. Persze nem csak komolykodó művekről van szó, ha sikerül ellazulnia, akkor néha besikerül egy-egy Wonder Woman és néhány hozzá hasonló kakukktojás is...

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr813262583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása