Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hip Hop Heads by DEM

Hip Hop Heads by DEM

2011. szeptember 29. - Mocca

A londoni DALE EDWIN MURRAY aka DEM egy meglehetősen elfoglalt szabadúszó grafikus/illusztrátor. Kliensei között olyan cseppet sem meghatározó kákávékat találhatunk, mint az Easyjet, Sunday Telegraph, a Wired Magazin, a BBC, a Toyota vagy a Microsoft. Irodájában a bakelitről reggeltől késő estig repeszt - fanatikus lévén – a hiphop. E műfaj iránti rajongásának bizonyítéka, kedvenceit ábrázoló legutóbbi munkája, a HIP HOP HEADS, és miután mi is odamegvissza vagyunk az efféle, jófajta "feka" hangokért, most jól meg is mutatjuk nektek a 12 fejből álló sorozatot.

A posztot kísérő „mégannálisinkább” progresszív zörejeket a kilencvenes évek független hiphopszínterének egyik meghatározó formációja, az Antipop Consortium okozza.

 

 

Notorious Big

Easy E

Eiknarf

Eminem

Flava Flav

Jay Z Jigga

MF Doom

Pharrell

Rick Rickro$$

Snoop

Tyler the Creator

2pac

via: daleedwinmurray.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr543265179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása