Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Cukisággyártó kisiparos - Takács Viktória

Cukisággyártó kisiparos - Takács Viktória

2011. augusztus 15. - Darqo

Takács Viktória így mesél magáról: „A nagyim szavai csengenek a fülembe folyton: „Arany kezed van!” Bármikor varrtam, rajzoltam, festettem, kötöttem, ő így dicsért. Amikor néhány hónapja elveszítettük, úgy éreztem alkotnom kell, hogy elmúljon a szomorúság, és belevetettem magam a munkába.” Így született meg az első, a második, aztán szépen sorban, a mára már Hello Indigo névre keresztelt kollekció összes darabja.

 

Viki eredetileg Győrben végzett fizika szakon, majd később nemzetközi marketing szakon, de mint lenni szokott, a művészlelkek a hol rövidebb, hol hosszabb tévút után mindig rájönnek, hogy mi lehet a helyes irány. Szerencsére ő időben rájött, hogy nem tudja megerőszakolni a természetét, így jó ideje a kreativitásából él. Grafikusként, kreatívként dolgozik, szabadidejében állandóan rajzol, fest, készít, agyal, alkot és mindenféle különleges projektekben vesz részt, köztük a remek Urbansnob blog is szervesen köthető a nevéhez.

Az Indigók ötlete mát régóta érlelődött benne, a végeredmény pedig mindenkinek tetszett a környezetében. A kézzel készített figurák családjának minden darabja egyedi, puha, színes és szerethető. Nem csak játszani lehet velük – bár kétségtelenül a gyerekek a legnyitottabbak a bájos dolgokra –, de lakásdíszként is tökéletesen megállják a helyüket. Zoé, a kislánya meózza őket, Viki pedig az új, elkészült figurákban egészen addig gyönyörködik, amíg meg nem tervezi a következőt. Állítása szerint kifogyhatatlanul rengeteg ötlete van, több is, mint ideje. Hamarosan az Indigók közül egy kis kiválasztott küldöttség Brightonba utazik egy megmérettetésre, mi pedig drukkolunk, hogy sikerrel szerepeljenek!

Viki szeretné, ha mások is szeretnék az indigókat – ami valljuk be, annyira nem is nehéz feladat –, és szeretné, ha a furává változott világunkban a kézzel készített egyedi dolgokat is egyre inkább értékelnék az emberek, amivel a magunk részéről teljes mértékben egyetértünk!

Ha szeretnél magadnak, az Idigók megvásárolhatóak a Meskában, időnként találkozhatsz velük művészeti vásárokon, illetve saját weboldaluk mellett ott vannak a facebookon is, ahol most akár meg is nyerheted a kedvencedet.

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

 

Ha szereted a Manzárd Café blogot, kérünk, szavazz ránk a Goldenblog 2011 - Kult-szórakozás kategóriában. Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr923148438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása