Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Geekart Afrikából

Geekart Afrikából

2011. június 24. - Darqo

Tedd a szívedre a kezed: a munkádon kívül mennyi időt töltesz a számítógéped, laposod, tapipadod és/vagy tapifónod előtt? Facebook, twitter, tumblr, kedvenc hírportálok, magazinok, blogok (Manzárd?), fórumok, chat szobák hány órát vesznek igénybe? Ha nem sikerül kapcsolatba kerülnöd az internettel vagy a hozzáféréshez szükséges eszközökkel, hiányérzeted, rosszabb esetben elvonási tüneteid vannak? No para, mint már biztosan tudod, internet-és kütyüfüggő, valamint a fogyasztói társadalom rabja vagy.

 

Ha pedig az vagy, akkor Maurice Hermés Mbikayi neked, vagyis rólad készíti Mixed Media Collage sorozatának darabjait. A Kinshasában (Kongói Demokratikus Köztársaság) 1974-ben született művész ugyanis egyedülálló alkotásaiban olyan újrafeldolgozott anyagokat egyesít, mint például a régi billentyűzet, mobil, telefonkábel és egyéb alkatrészek. A grafikai tervezést és vizuális kommunikációt tanult művész festményeivel, háromdimenziós portréival, illetve szobraival a szóban forgó függőség következményeire és társadalmi hatásaira keresi a választ.

via: illusion 360

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr502986686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása