Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szétvágott pornómagazinok a művészetért

Szétvágott pornómagazinok a művészetért

2011. május 30. - Darqo

Lehet a pornográfia a művészet? Ez itt a hétfői kérdés. Én kérek elnézést. Tom Gallant brit művész erre próbál választ adni a papírvágás fáradtságos folyamatát alapul vevő bonyolult alkotásaihoz, amelyeket kizárólag pornómagazinok feldarabolásával készít.

A Brüsszelben élő 36 éves Tom, ahogy ennél a művészeti ágnál lenni szokott, természetesen egy nagyon éles szikével vágja a hardcore képeket, majd a különböző rétegek egymásra helyezésével teszi szinte teljesen láthatatlanná a kényes részleteket.

Azért ha jobban megnézi az ember, felfedezhet néhány testrészt, hajat, szemeket, ajkakat, itt-ott felbukkanó nemi szerv részleteket, de az alkotás formavilága mindig szembetűnőbb a pajkos jeleneteknél. Az apró részletek csak arra szolgálnak ügyesen, hogy sokáig rajta tartsa a tekintetünket a műveken.

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr42940321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása