Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A részletek fontossága - Wine by MENU Design

A részletek fontossága - Wine by MENU Design

2011. április 05. - Mocca

Az átlagember életének 85-90 százalékát zárt térben, leginkább a saját négy fal között tölti. Ebből nagyjából 30 százalék ágyban, párnák között alvással, míg életmódtól és egyéb személyes tényezőktől függően a nagy földi kaland 12-16 százaléka bizony a konyhában telik el. Gondolom, nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, közel sem mindegy milyen körülmények, illetve használati tárgyak vagy akár apró és egyszerű konyhai kiegészítők között éljük meg nap mint nap ezt a tekintélyes időmennyiséget.

Alig két hónapja e témával kapcsolatban szót ejtettünk már az ezen a területen Európában mindenképpen az egyik piacvezetőnek számító impozáns, high-tech Eva Solo kreációkról, most kizárólag egy konkrét szegmensre,

mégpedig a szívemnek oly kedves borfogyasztásra, konkrétan az igényes borkultúra elengedhetetlen kiegészítőire fókuszálva, itt egy másik, természetesen skandináv cég a MENU Design hasonló, letisztult, IF valamint Red Dot díjjal is elismert innovációja.

via: menu.as

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr132801870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása