Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Környezetbarát portrék levélszemétből - Sandhi Schimmel Gold

Környezetbarát portrék levélszemétből - Sandhi Schimmel Gold

2011. február 10. - Darqo

Sandhi Schimmel Gold művésznő elmondása alapján előbb tudott a festékkel bánni, minthogy kibökte volna az első szót a száján. Saját módszerét Akril Mozaik Fusion-nek nevezi, melynek jelentése: amit más eldob – postaládákba dugott reklámanyagok, szórólapok és egyéb papírhulladékok –, ő összeszedi, átalakítja, kivágja, ragasztja, megfesti, magyarán portrékat készít.

A Phoenix-i teljes munkaidős művészt az első velencei útján meglátott mozaikszerű kép inspirálta arra, hogy valami hasonlót hozzon létre. A környezettudatos hozzáállás csak később, világmegmentő ambíciókkal rendelkező férje megismerése után került bele a portfólióba. Norm, aki a világ első „ételbankjának”, a St. Mary's Food Bank Alliance nonprofit, nem szektariánus alapítványának kitalálója biztosítja, hogy Sandhi egész nap csak levélszemétből összeálló női portrékat készíthessen.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr152650459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása