Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Best of 2010 - WTF

Best of 2010 - WTF

2010. december 27. - Darqo

Nem, nem. Még nincs vége a karácsonynak, vagy legalábbis a szabadságolásnak. Még van bejgli, habos-krémes, vaníliás kifli, némi töltött káposzta, vannak karácsonyi filmek, és ameddig kitartanak, mi is pihenünk. Viszont ezen a héten csökkentett üzemmódban ugyan, de visszatekintünk 2010-re. Persze szubjektív válogatások érkeznek majd az elkövetkezendő napokon. Megpróbáljuk összeszedni, hogy mik voltak a legdurvább, legszebb, legérdekesebb, egy szóval legkülönlegesebb kütyük, tárgyak, alkotások, épületek, melyek felkeltették az érdeklődésünket és írtunk róluk. Rögtön az elején az idei év legbutább, legőrültebb, legmegbotránkoztatóbb designtárgyairól készített Top 10-es válogatásunkat találjátok a folytatásban. Enjoy!


10. Angela porcelánjai

Angela nem teljesen százas, viszont kreatív...régi, fölöslegessé vált, elhasználódott, törött porcelán tányéroknak és egyéb változatainak biztosít olyan új köntöst, ami felkelti az ember figyelmét. Igaz, ez a „soha ki nem tenném a lakásomban” kategória, de legalább az átlagostól eltérő.


9. Shi Jinsong – Na Zha Baby Boutique

Shi Jinsong 1969-ben született Kínában és valami életre szóló trauma érhette gyermekkorában. Mire felnőtté vált, a rozsdamentes acél bűvkörébe került. Kollekciójának neve Na Zha Baby Boutique, melynek egyes darabjait kifejezetten senkinek nem ajánlanánk megvásárlásra.


8. Florian Jenett és Valentin Beinroth – Freeze! Revisited

Florian Jenett és Valentin Beinroth 2003-as fegyvermásolatának idei, jégkrém formában történű újragondolása, a Freeze! Revisited vízből, aromából (kóla, fekete ribizli, medvecukor, cseresznye) és élelmiszer színezőanyagból készült, amit a képek alapján a tesztalanyok örömmel helyeztek szájukba.


7. Kiki de Montparnasse - Chichi Erotika

Kiki de Montparnasse Chichi Erotika nevű huncut sakk készlete egyáltalán nem nevezhető hagyományosnak, sőt valójában teljesen másról szól. A figurák ugyanis kivétel nélkül falloszt formázó vibrátorok is egyben.


6. Tamponcsillár

Továbbra sem zavar, amikor ebéd közben a tévében a prosztatabántalmakban, inkontinenciában, puffadásban, hüvelygombától, havi vérzéstől szenvedő reklámszereplők próbálják rám sózni a 117%-kal hatékonyabb portékáikat, viszont a tamponcsillárra még én is rácsodálkoztam. Sajnos a készítőkről nincsen információnk.


5. Zacskós tea

Ötödik helyezett az egyéb extravagáns kiegészítőket is gyártó The Cheeky.com 12 dollárért árusított zsacsifiltere, finom teával.


4. BrewDog söröspalack

A BrewDog elméjéből kipattant, igencsak limitált példányszámban napvilágot látott söröspalack-csomagolás közül a hermelines 500 fontba, míg a mókusos 700 fontba került, de hamar elkapkodták.


3. Oooms – Rókatetemszőnyeg

Lehetne szép is, de nem az! Az idei őrültségi verseny bronzérmese a rókatetem szőnyeg, melyet a holland Oooms tervezőcsapat készített. Darabja 3.400 euróba kerül. Higgyétek el, van aki vásárolt belőle...


2. Jessica Harrison – Zombikerámiák

A hagyományos, igaz giccsbehajlóan, de a legtöbb esetben mégis szépséggel, nyugodtsággal, kellemmel és jellemmel megáldott kerámiafigurákkal ellentétben, a brit keramikus, Jessica Harrison egy határozottan sötétebb megközelítésből szemléli a világot. Zombikerámiáit ezüstéremmel díjazzuk.


1. Kittiwat Unarrom – Zombipékség

Egyértelmű első helyezést érdemel idén Kittiwat Unarrom horrorpéksége. A földkerekség talán egyik legbetegebb művészének öncélúan borzalmas finomságai überelnek mindent ebben az évben. Emberi testrész alakú (fejek, karok, lábak és lábfejek) kenyereit csokival és egyéb színezőanyaggal teszi élethűvé, az emberek pedig csodájára járnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr952541918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása