Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mesék a horrorpékségből, erős idegzetűeknek (18+)

Mesék a horrorpékségből, erős idegzetűeknek (18+)

2010. július 27. - Darqo

Én kérek elnézést már így az elején, de ez annyira rossz, hogy már jó és nem lehet szó nélkül elmenni mellette. Na, szerintetek ki a földkerekség egyik legbetegebb művésze? Bárkire gondoltok is, a képzőművészetet, festészetet, szobrászatot és egyéb médiatanfolyamokat végzett Kittiwat Unarrom biztos, hogy übereli mindet. Nem volt mindig így, Kittiwat családja sütőipari vállalkozást üzemeltet, ezért nem meglepő, hogy 10 évesen már minden csínját-bínját ismerte a folyamatoknak, az igazi borzalom akkor kezdődött, amikor a 32 éves thaiföldi úriember visszatalált saját gyökereihez, hitvallásához. Bár alkotásai öncélúan borzalmasak, ez hozta meg számára a hírnevet. 2006 óra készít szenvedélyesen kenyértésztából megcsonkított emberi testrész alakú kenyereket, beleértve a fejet, karokat, lábakat és lábfejeket, melyeket csokival és egyéb színezőanyaggal tesz élethűvé, az emberek pedig csodájára járnak…A több kiállítást is megélt művész szerint a testrészkenyerek kifejezetten finomak! Képek és videó erős idegzetűeknek a hajtás után.

Kittiwat Unarrom filozófiája elgondolkodtató:

„Természetesen az embereket sokkolja a látvány és őrültnek hisznek. De aztán megértik a munkám célját. Rohanó világunkban még enni sincs időnk. Amikor eszünk, nem gondolunk az egészségünkre vagy a biztonságunkra, csak és kizárólag az ízlelőbimbóinkra. Amikor az emberek látják a kenyereimet, nem akarják megenni. De ha megízlelik, rájönnek, ez is csak kenyér. Tehát ne ítélj elsőre.”

via: nerdcore, cnngo

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr332179315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása