Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A hónap legőrültebb designjai

A hónap legőrültebb designjai

2010. július 21. - Darqo

Úgy látszik időről időre vissza kell térnünk a világ legőrültebb design termékeihez, mivel a tervezők tesznek róla, hogy ne nyugodhassanak a kedélyek. A TOP 3 válogatás ebben a hónapban is bővelkedik az emberi hülyeségben.

  • A júliusi hónap bronzérmese az Alien Abduction lámpa, melyet Lasse Klein tervezett limitált példányszámban, ufóval és repülő tehénnel.

  • Ezüstérmes az orosz reklámcég a Good furcsa hirdetése különböző mintájú motoros (biciklis) sisakokkal, mint például a gyémánt, a földgömb, különböző labdák, agy és egyéb testrészek. Képzeld el, milyen jó lenne, ha valakit ilyenben látnál utcán…

  • Egyértelmű első helyezett, az aranyérem tulajdonosa ebben a hónapban a bőröndmatricát is forgalmazó The Cheeky.com másik terméke, a 12 dollárért árusított zsacsi filter, finom teával…én kérek elnézést!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr362166063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása