Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Boróka Otthonbolt - Manzárd Café adventi játék

Boróka Otthonbolt - Manzárd Café adventi játék

2010. november 30. - Darqo

Talán mindenki ismeri az adventi naptár történetét: a népszokás 1900 körül indult, kialakulása egy német édesanyához kötődik, akinek kisfia, Gerhard, már hetekkel az ünnep előtt türelmetlenkedett a várva-várt és megszokott karácsonyi ajándékok miatt. Az édesanya ezért érdekes és meglepő játékot talált ki gyermeke számára: egy kemény papírlapot huszonnégy részre osztott, mindegyik részre rátűzött egy-egy darab csokoládét, majd megengedte, hogy a gyermek minden este megegyen egyet-egyet közülük. Mikor a kisfiú felnőtt, nem felejtette el édesanyja meglepetését, és üzleti vállalkozásba kezdett. Olyan naptárt szerkesztett, amelyen huszonnégy ablakocska mögé egy-egy darab csokoládé vagy cukorka volt elrejtve, s ezek csak a spaletták kinyitása után váltak láthatóvá.

Karácsony közeledtével a várakozás enyhítésére úgy gondoltuk a Boróka Otthonbolttal, hogy újraindítjuk a sikeres közös játékunkat a múltkorihoz képest egy kicsit más, egyszerűbb formában. Elkészítettük a közös virtuális adventi naptárunkat, melyben 24 darab, egyelőre számotokra még ismeretlen, apró Borókás ajándéktárgyat rejtettünk el.

A játék lényege:

  • Hogy működjön a dolog, természetesen érdemes lájkolni a Boróka és a Manzárd facebookos oldalát, és persze nem haragszunk meg, ha szóltok barátaitoknak a játékról. De ezek már csak formaságok...:)
  • December 1-től egészen december 24-ig minden nap kinyílik egy újabb virtuális ablak a Manzárd Café facebookos üzenőfalán, azaz minden nap felteszünk ide egy újabb képet a napi ajándéktárgyról, melynek megnyeréséhez egyetlen dolgot kell tennetek: egyszerűen csak kommentelnetek kell az adott napi ajándéktárgy képéhez az adott napon éjfélig, ha szeretnétek megnyerni! Másnap Merkl Gabi, a Boróka Otthonbolt tulajdonosa kisorsol egy nyertest a képhez tartozó kommentelők közül, aki büszke tulajdonosa lesz az ajándéknak. A nyertes nevét az adott képhez fogjuk mi is kommentelni a sorsolás után, úgyhogy érdemes figyelni a „megpályázott”, vagyis megkommentelt ajándéktárgy képét.

Félreértések elkerülés végett, aki napi ajándéktárgyat nyer ugyanúgy kommentelhet a többi napi ajándékhoz is, mint az, aki még nem nyert, hiszen a mostani játékban sorsolás útján kerülnek kiválasztásra a nyertesek, így elenyésző az esélye, hogy ugyanaz az ember nyerje meg az összes ajándékot.

Budapesti nyertesek az ajándékokat személyesen vehetik át 2011. január 15-ig a Boróka Otthonboltban, vidéki nyertesek pedig a boroka.otthonbolt@gmail.com email címen kaphatnak információt az átvételről. A nyertesek adatait harmadik fél számára nem adjuk ki, a játék után azonnal törlésre kerülnek!

Ne feledjétek, tehát holnap nyílik a Boróka-Manzárd adventi naptár, figyeljétek a facebookos üzenőfalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr272483678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása