Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

SEGÍTŐ DESIGN: jótékonysági design aukció az iszapkatasztrófa károsultjai javára

SEGÍTŐ DESIGN: jótékonysági design aukció az iszapkatasztrófa károsultjai javára

2010. október 14. - Darqo

Énekelni és táncolni nem tudunk, így jótékonysági koncertet túlzott reményekkel nem rendezhetünk. Gyártani nem gyártunk semmit, így felajánlásokkal sem tudunk élni. Viszont van sok kedves barátunk, akiket érdekel a design és akik segítőkészek. Akiknek vannak design tárgyaik, amiktől egy nemes ügy érdekében megválnának és vannak design tárgyak, amikre szívesen szert tennének. Ezért indítottuk el a SEGÍTŐ DESIGN programunkat, melyben nemes ügyek támogatására rendezünk magán illetve céges felajánlásokból nyilvános jótékonysági design aukciókat. Az aukciók teljes bevétele az aukció meghirdetésekor megjelölt célra fordítódik.

A SEGÍTŐ DESIGN első aukciója az iszapkatasztrófa károsultjainak támogatását szolgálja.

Tárgybeadási határidő: 2010. október 22.

On-line aukciós kiállítás és licitálás: 2010. október 25-30.

Licitálás lezárása: 2010. október 30., szombat, 11 óra

Jelentkezés: hello@hellodesign.hu

Aukciós kiállítás és licitálás a hellodesign.hu facebook oldalán.

A részletek

Az aukciók első szakaszában a tárgyak gyűjtése zajlik magán illetve céges felajánlásokból. A tárgyi felajánlások a lehető legkisebb áldozathozatalt jelentik a felajánlók számára, ugyanakkor mégis lényeges adományt jelent az aukció révén. Az aukcióra a modern és kortárs tárgykultúra azon darabjait – bútorokat, kiegészítőket, ruhákat, ékszereket, órákat, műszaki cikkeket, festményeket, grafikákat, fotókat stb. illetve a design témához kapcsolódó könyveket – várjuk felajánlásra, melyek vonzó esztétikai állapotban vannak és értéket képviselnek vagy értéket képviselhetnek leendő tulajdonosaik számára.

A felajánlásokat az aukció szervezői elbírálják és amennyiben az adott tárgy megfelel az aukcióra bocsájtás követelményeinek (esztétikum, állapot, érték) úgy megjelenik az aukció virtuális kiállításán. A megjelenéssel egy időben elindul a licitálás, ami a meghirdetett időpontig zajlik. A tárgy vevője az a licitáló, aki az aukció lezárásáig a legmagasabb összeget kínálta fel az aukcióban szereplő tárgyért. A tárgyak átadás-átvételét a felajánló és a vevő egymás között oldják meg. A vételár kifizetése az aukció kedvezményezettjének számlájára történő közvetlen befizetéssel vagy átutalással történik – a pénzmozgásba az aukció szervezője nem kapcsolódik be. A vételár összegének befizetését a vevő igazolja az aukció szervezője felé, amit követően az aukció szervezője teljesítési igazolást állít ki a felajánlónak. A felajánló az igazoláson szereplő személynek adja át a felajánlott tárgyat. Az aukció szervezője igazolást állít ki a vevőnek arról, hogy az adott tárgyat a Segítő Design jótékonysági design aukción vásárolta a jelzett összegért.

Az aukció minden tárgy esetében egy jelképes összegről, 1.000 Ft-os kikiáltási árról indul, biztosítva ezzel a lehetőséget a licitálás beindulására. A licit ezer forint vagy annak egész számú többszöröse lehet.

A felajánlás módja

A falajánlónak az alábbi információkat szükséges beküldenie a hello@hellodesign.hu e-mail címre:

  • az aukcióra nevezni kívánt tárgy jó minőségű fényképe
  • az aukcióra nevezni kívánt tárgy megnevezése
  • az aukcióra nevezni kívánt tárgy leírása (pár szóban bemutatva és amennyiben rendelkezésre áll, úgy az eredetének a leírása, a gyártója és a tervezője)
  • az aukcióra nevezni kívánt tárgy értéke (saját műalkotás esetén a reálisan megbecsült értéke)
  • a felajánló cég vagy személy neve és honlapja címe (nem kötelező)

Érdeklődéssel várjuk a felajánlásaitokat és szeretettel várunk mindenkit a licitálására!

Segíts Te is a design által!

Köszönjük!

via: design pumpa

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr902370858

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Keserű humor 2010.10.14. 14:36:22

Mert anélkül kibírhatatlan az élet:  Az egyik udvarban idősebb férfi szöszmötöl iszapos fémdarabokkal. Mondja, Ajkán lakik most, rokonoknál, de az esti falugyűlést várja nagyon, ahová a timföldgyár vezetői is elígérkeztek. Hátha hall valami bizta...

Trackback: Keserű humor 2010.10.14. 14:35:54

Mert anélkül kibírhatatlan az élet:  Az egyik udvarban idősebb férfi szöszmötöl iszapos fémdarabokkal. Mondja, Ajkán lakik most, rokonoknál, de az esti falugyűlést várja nagyon, ahová a timföldgyár vezetői is elígérkeztek. Hátha hall valami bizta...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása