Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pajzánul intellektuális előjátékok - Vibrátorok a sakktáblán (18+)

Pajzánul intellektuális előjátékok - Vibrátorok a sakktáblán (18+)

2010. október 01. - Mocca

HUÁáááááá! Ezzel a csatakiáltással jelezte felénk egyik legkedvesebb "blogbarinőnk" (KKinga), hogy nem akármilyen poszttémát talált nekünk így péntek estére.

Egy New York-i székhelyű cég, az Aruliden által tervezett Kiki de Montparnasse huncut sakk készletről van szó, amely egyáltalán nem nevezhető hagyományosnak, sőt valójában teljesen másról szól. A figurák ugyanis kivétel nélkül falloszt formázó vibrátorok is egyben...

Az igényesen kialakított bábukat egy jó kis sakkmérkőzés -nevezzük intellektuális előjátéknak- után sokkal izgalmasabb játékokra is fel lehet használni, mivel ugyanabból az orvosi minőségű szilikonból készülnek, mint minden más tisztességes vibrátor. A pajkos örömökre vágyó sakkbarátok kereken 7.000 $ ellenében juthatnak hozzá e különleges szetthez. Mindenkinek kellemesen pajzán péntek estét kívánunk!

via: thedesignblog

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr202337732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása