Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Sörömök -  minden mennyiségben...

Sörömök - minden mennyiségben...

2010. szeptember 28. - Mocca

Bár a sör fogyasztása véleményem szerint nem évszakfüggő, azért 30 fokban egy szál fecskében szambázva valami vízpart mellett mégiscsak jobban csúszik mint 10 fokos hidegben mackóban dideregve.

A megrögzött sörösök azért így az ősz elején sem kell, hogy lógassák az orrukat, gondolom ez eszükbe sem jutott, hiszen sok helyen ilyenkor jön el a nagy össznépi szabadtéri mulatságok időszaka, ahol aztán hektószámra folyhat (tovább) éjjel-nappal a nemes nedű.

A sörfogyasztásnak létezik egy íratlan szabálya is, amit 7 apró trükknek is neveznek. Ezek a következők:

A bajorok hagyományosan ebben az időszakban megrendezésre kerülő ünnepe, az Oktoberfest a világ legnagyobb ilyen jellegű happeningje, ahol esélye nincs az odalátogatónak az itthon megszokott űrtartalmú sörös poharakra, ott ugyanis literes korsókba csapolják a folyékony kenyeret...

A sörömök további fokozására pedig itt van néhány fotó, melyek egy mostanában megnyitott söröző, a Beer Point pub kampányához készültek. Ha valaki esetleg az itt közölt képek bármelyikén magára ismerne az kategorikusan nem a véletlen műve! Viszont örömmel vennénk ha egy komment formájában ezt jelezné felénk...

via: adsoftheworld

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr842329837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása