Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Norman, a bocihangú kiskutya - Born Different kampány a másságról

Norman, a bocihangú kiskutya - Born Different kampány a másságról

2010. augusztus 25. - Mocca

Egy amerikai székhelyű nemzetközi emberjogi szervezet, a Gill Foundation - Born Different című zseniális kampánya a hátrányos megkülönböztetésről, általános és vészesen alacsony fokú tolerancia küszöbökről, elfogadásról, beteges faj-és genetika elméletekről, meg persze annak elszomorító hatásairól egy olyan kutyus szemén keresztül, akinek mindössze annyi a bűne, hogy másnak született és aki talán nem is véletlenül a Norman névre hallgat.

Egy mássága miatt meg nem értett zabálnivaló kiskutya szomorú története az őt körülvevő kirekesztő világban. A videók megtekintése után ajánlatos jó mélyen elgondolkozni a látottakon, majd feltenni önmagunknak -én is ezt tettem- a kérdést! Mi vajon elfogadnánk így őt?

via: adweek

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr612246582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása