Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pozitív élettérváltások - Por favor, esto es una hacienda

Pozitív élettérváltások - Por favor, esto es una hacienda

2010. augusztus 16. - Mocca

Na, miután a tegnapi -én azért továbbra is bevállalnám- varsói bunker metamorfózissal sikerült jól lesokkolni a közvéleményt, a kedélyek javítása érdekében hanyagoljuk a lengyel nemzeti fejfedőket egy időre (tudja egyébként valaki mi a neve?), és nyomjuk a fejünkbe egy valódi szombrérót, majd vegyünk szemügyre egy gyönyörűen felújított tradicionális haciendát Zorro hazájában, Mexikóban.

Hacienda mustra a hajtás után...

A tulajdonosok egy amerikai házaspár, Suzi és Gene Mann, akik Houstont cserélték le egy valamikor szebb napokat látott, szinte teljesen romos és évek óta az enyészet által pusztított üresen álló épületre. A házaspár mindent felszámolt maga mögött az államokban, és úgy döntöttek, sem pénzt, sem időt nem kímélve régi szépségét idéző állapotba hozzák új otthonukat.

Amikor a nagyvárosi családtagok meglátták a rogyadozó, de még ebben az állapotában is csodálatos házat, a körülötte lévő buja, vad kerttel, a mindenhol tobzódó Murvafürttel (Bougainvillea), ami szó szerint fürtökben lógott az omladozó házfalakról, szépen el is könyvelték magukban, hogy a Mann házaspár valószínűleg megőrült. Még szerencse, hogy a kollektív ítélethirdetést nem verték nagy dobra, így Mannék fülébe a nagy családi parából semmi nem jutott, vagy ha igen, akkor harsányan nem foglalkoztak vele. A tanulság szerintem adja magát, a friss tulajdonosok óriási lelkesedésének és kitartó munkájának eredménye ez a hangulatos hacienda...

via: GAP interiors

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr842225581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása