Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ultra luxus 7 millió dollárért? - Villa Phuket

Ultra luxus 7 millió dollárért? - Villa Phuket

2010. augusztus 11. - Mocca

Miután jól kipihegtük magunkat a Khoi Samui szigeten, időzzünk el még egy keveset a térségben, konkrétan ugorjunk át Phuket egy félreeső partvidékére, ahol a thaiföldi Naga Concepts építésze Charupan Wiriyawiwatt tervei alapján épült fel az ultra luxus Villa Phuket. A rendkívül fényűző villa ablakai, a számtalan terasz mind a lélegzetelállító türkiz színekben ragyogó Andomán-tengerre néz.

Az elhagyatott tengerparton álló hatalmas villa több egységből áll. Az öt hagyományos thai stílusban épült pavilont -bejárat, vendég, kültéri, fő és master- gyalogösvények kötik össze.

Az építkezéskor, az anyagok válogatásakor kompromisszumok nélkül törekedtek a legjobb minőségre. A teraszokat fekete kemény fából, míg a járólapok az ezzel színben harmonizáló márvány és gránitlapokból készültek. A végtelen tenger panorámájában, a pavilonokban több helyen kialakított chillout zónákban, illetve az ott elhelyezett bambusz fotelekből, ágyakból, hatalmas elhúzható síküvegeken keresztül lehet gyönyörködni. Ez az élmény azonban még további fokozható, ha a bambulást mondjuk a 19 méteres márvány medencéből gyakoroljuk.

Egyébként az összhatáshoz még hozzátartozik egy privát jachtkikötő, valamint az egész rezidenciát körbeölelő buja, trópusi dzsungel. Na most, ha ez az egész, úgy ahogy van felkeltette bárki érdeklődését, akkor bátran lehet érdeklődni ezen a címen! A villa ugyanis jelen állás szerint „SALE” státuszban van és mindössze 7,3 millió dollárért már vihető is!

via: besthomenews

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr532215066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása