Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

X2 Samui Resort Villas - Koh Samui

X2 Samui Resort Villas - Koh Samui

2010. augusztus 07. - Mocca

Remélem csak az időjárás - és átmenetileg - váltott ilyen borúsra, azért az általános közhangulat nem! Ha esetleg mégis vannak olyanok, akiknek a lelki állapotára most nagyon ráférne egy rebuild, azoknak külön szeretném a figyelmébe ajánlani a Thaiföld dél-keleti partvidéke mentén fekvő trópusi Koh Samui szigeten található X2 Samui díjnyertes, ötcsillagos, minden földi jósággal ellátott apartmanházait.

 

Az amúgy meglehetősen szegény őslakosság egy része a komplexum elkészülte után ezen a sziget központjában kialakított, öt hektáros területen felépített földi paradicsomban talált magának munkát. A 27 önálló luxuspavilon saját medencével is rendelkezik, aki viszont az óceánban szeretne megmártózni, annak sem kell harminc méternél többet sétálnia, hogy ezt megtegye.

 

 

A két ágyas légkondicionált bungalókhoz természetesen alapfelszerelés a LED-tévé, a korlátlan internethasználatot biztosító WiFi, az épületek közötti meghagyott hatalmas szabad terek az ötven éves pálmafákkal.

A fotók alapján úgy gondolom megállapítható, hogy az X2 Samui a Hua Thanon tengerparton garantáltan görcsoldó hatású...

 

via: shockblast

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr32205948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása