Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Buja luxus egy atollon - Alila Villas Hadahaa

Buja luxus egy atollon - Alila Villas Hadahaa

2010. június 30. - Mocca

Miután adtam mindenkinek egy hetet a szubtrópusi lazulásokra, most kíméletlen leszek és azt mondom, azonnali hatállyal tegyük át székhelyünket a Maldív-szigetek egyik atolljára, Gaafu Alifu-ra (North Huvadhoo), ahol a változatosság kedvéért ismét szerény körülmények várnak ránk, meg az odalátogató szerencsésebbekre is.

A szingapúri SCDA Architects gondozásában a 14 vízre épített és 16 szárazföldi apartmanból, valamint saját - cápamentes - medencéből álló Alila Villas Hadahaa Resort különleges zöld-design elemei közé tartoznak, a hatalmas, magasan fedett, óriás közösségi terek, melyek kialakítása állandó frissítő keresztszellőzéssel hűsíti a nappal akár 45 fokos és 100% páratartalmú levegőt. Az építkezés alatt gondosan ügyeltek arra, hogy az addig érintetlen trópusi vegetációban semmi kár ne essék, és a maga bájosan buja szépségével kényeztesse a szigetlakókat. A képeket elnézve ez elég jól sikerült nekik.

via: lucianent

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1002120882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása