Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Beach house : ooba-Tuba - Brazília

Beach house : ooba-Tuba - Brazília

2010. június 27. - Mocca

São Paulo északi peremvárosa, az Atlanti-óceán egyik kanyargós partvonalának mentén fekvő Ubatuba („ooba-Tuba”). A 92 trópusi, hófehér, finom szemcséjű homokos stranddal büszkélkedő üdülőhelyet magas hegyek ölelik körül, melynek egyik, a vízhez közeli, szelídebb magaslatára építették fel két év alatt ezt a szerény nyaralót.

A feladat nem volt egyszerű, ugyanis a Tenorio Beach „csúcsán” mindössze egy 55x16 méteres, meglehetősen egyenetlen és meredek placcot nézett ki a projektre az SPBR építészstúdió. Az 50%-os emelkedő kiküszöbölésére pilléreket alkalmaztak, melyek közel harminc méteres magasságba emelik fel az épületet, ezáltal viszont azt is elérték, hogy a villa minden csücskéből káprázatos panoráma nyílik az óceánra.

A tetején az a medence, naazmeg egyenesen felháborító! Elvegetálnál benne?

via: a212

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr772113706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása