Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kávé a kanálban

Kávé a kanálban

2010. június 01. - Mocca

Hááát, szerintem ez egyértelműen a nap ötlete! Így délelőtt 11 óra magasságában, túl a harmadik feketén - amiből következtethető, hogy súlyosan „drogfüggő” is vagyok - ismét bebizonyosodott, hogy ha a tervező a viszkető bal fület nem egy bonyolult mozdulatsort igénylő jobbkezes, hanem a magától értetődő balkezes vakarással próbálja meg csillapítani, abból szinte csak győztesen lehet kijönni!

Mint ahogy a dél-koreai Heo Jeong Im is learatta az idei Red Dot legjobb csomagolási tanulmányért járó babérját. Az ötlet univerzálisan egyszerű. A kis műanyag kanalakba plántált kávégranulátum egy csésze forró vízben, pillanatokon belül kioldódva, aroma dús gőzölgő feketeként csillapíthatja szenvedélyünket.

Egy kérdésem van csupán: és ilyenkor hol vannak vajon a Nestlé, az Illy vagy a Lavazza minden bizonnyal jól megfizetett kápluszeffesei?

via: yankodesign

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr662047379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása