Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Facebook JÁTÉK - A sorsolás

Facebook JÁTÉK - A sorsolás

2010. június 01. - Darqo

Kedves Olvasók! Jelentjük, megtartottuk a sorsolást első Facebook játékunkkal kapcsolatban. Mivel mind a ketten topák vagyunk a programozáshoz, ezért a jó öreg kalapos (baseballsapkás), cetlis módszert vetettük be. Közjegyzőként és a sorsolási bizottság elnökeként a szüleim, Mocca pedig telefonon ügyelte a sorsolás biztonságos lefolyását :).

A két nyertes a facebookos profilunkon tájékozódhat. Mindkettőjüknek gratulálunk és kértük őket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot az email címünkön. Hosszú évek tapasztalata alapján úgy döntöttünk, hogy tértivevényes levélben küldjük el a nyerteseknek a nyereményt, így legalább nem nyúlják le a postán. A többi olvasó pedig ne csüggedjen, a közeljövőben újabb játékokkal kedveskedünk majd tagjaink részére, úgyhogy érdemes velünk maradni és lájkolni minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr422047501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása