Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Oszd meg a nyalókádat...is!

Oszd meg a nyalókádat...is!

2010. május 25. - Mocca

Olyan korban élünk, amikor életünk nyitott könyv a világ előtt. Szinte pillanatról pillanatra követhető minden apró rezdülésünk adott webes felületeken. Persze szerencsére nem kötelező jelleggel, de a lehetőség mindenki előtt ott van, hogy beszocializálva magát, családtagjává váljon egy egyre izmosabb és korlátlanul öblösödő virtuális famíliának. Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint létrehozni egy ízlés szerint felturbózott profilt valamelyik közösségi szájton. Ajtó, ablak kitárva, innentől kezdve aztán egyéb dolga sincs, mint szorgalmasan bökdösni az igézően csábító „SHARE” gombocskát.

Minden bizonnyal ezt a trendet meglovagolva pattant ki a norvég designer, Maria Tovslid fejéből a „Share the sweet”, ezek után annyira már nem is eredeti, de mindenképpen jópofa ötlete, ami bizonyos tekintetben mindenképpen forradalmi áttörést hozhat: Évszázados hagyomány süllyedhet a feledés homályába és mostantól kezdve az irigység bélyegét sem süthetik a homlokunkra abban az esetben, ha nyalókánkba valaki nagyon bele szeretne nyalni.

Kedvenc nasinkból ugyanis, a furmányos gyártási és csomagolási technikának köszönhetően egyből rögtön kettőt tudunk csinálni, ezáltal két legyet ütünk egycsapásra! Meghitt, közös nyalakodás minden akadálya elhárítva, plusz a jófejranglistán is egy hellyel feljebb tudhatjuk magunkat!

via: please sir

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr792029641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása