Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Galaxis az aszfalton...

Galaxis az aszfalton...

2010. április 22. - Mocca

Ki mondta, hogy a csillagok csak a fejünk felett láthatók és kizárólag tiszta égbolton? Ha egy sörösbulis borús éjszakán valamelyik romkocsmából tekeregsz hazafelé az utcán ne hidd, hogy a szemeid kápráznak, amikor a lábad alatt kezdenek el ragyogni.

Ez nem azt jelenti, hogy részeg vagy (bár az is benne van a pakliban), még csak az sem biztos, hogy a hollywoodi hírességek sétányára teleportáltál a haverokkal legurított 4 liter sör. Talán csak Sungkuk Park barátunk új utcai közvilágítási koncepciójának köszönhetően „botladozol” a csillagok között. Mivel nem vagyok témaguru, így a működési elvről csak a képeken szereplő magyarázat alapján feltételezem, hogy valamilyen bio-gyanta bevonatot alkalmazott a tervező, illetve a LED lámpák működése során keletkezett hőt szénszálas ventilátorok csillapíthatják.

via: yankodesign, novate

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr101942128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása