Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nem ragad többet a nadrágba

Nem ragad többet a nadrágba

2010. március 31. - Darqo

Először is egy tipp: ha valami okostojás miatt rágógumi tapadt cipőtalpunkra, ruhánkba, hajunkba, próbáljunk meg valahonnan jeget szerezni, bedörzsölni vele, mert megszilárdul és könnyebben el tudjuk távolítani.

Szóval, vannak olyan emberek, akik képtelenek arra, hogy az íztelenné vált, megunt rágójukat a nekik is fenntartott szemetesbe dobják el, ezért gyakran találkozhatunk vele mindenhol, csak pont ott nem. Gonglue Jiang egy csepp tudatosságot szeretne előhívni az emberekből és ehhez a rágógumigyártók szíves támogatását is kérné, hiszen koncepciója jó és közös ügyet szolgálna, ráadásul végtelenül egyszerű. Már nálunk is túlcsordulnak a műanyag dobozos rágók a polcokon, melynek továbbfejlesztett változatát az oldalán végigfutó papírszalaggal, alját pedig egy plusz réteg miniszemetessel lehetne ellátni, ahová a használt rágót a papírba csomagolás után be lehetne tuszkolni. Egy környezettudatosság mint felett!

via: Yanko Design

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr851884088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása