Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mivel díszítsük az étkezőasztalt?

Mivel díszítsük az étkezőasztalt?

2010. március 22. - Darqo

Nyár, nyár, nyár...virágillat, napsütés, napozás, pihenés, háromfogásos ebéd, ismét pihenés, majd éjszakába hajló borozgatások a barátokkal. Igen, hamarosan itt van, beköszönt és érdemes igazi különlegességekkel feldíszíteni az étkezőasztalt. Nem menő a puritán egyszerűség, érdemes néhány apró nüanszot elhelyezni, valami egyedi apróságot, valami kedves momentumot, ami emeli az est hangulatát. Pár mécses, finom gyümölcsök, egy kis sajt, mogyoró vagy bármilyen rágcsálnivaló amúgy is elmaradhatatlan kelléke az esti lazulásoknak, hát miért pont ezeket ne szervírozzuk az átlagostól eltérő formában?

Anke Rabba és Katrin Kuchenbecker a gyertyacsillár készítőihez hasonlóan apró kedvességgel próbálnak hozzájárulni az est fényéhez, ezért megalkották a Georgeous Helen lámpaernyőt, melyet szokványos társaihoz képest nem villanykörte világít meg, hanem a borospoharainkba elhelyezett mécsesek.

Carlo Trevisani olasz designer pedig a borosüvegeinket óhajtja feldíszíteni az Appo fantázianevű parafadugóival, aminek igazán egyedi, tálszerű formát álmodott meg, hogy a nassolni valót így szervírozhassuk vendégeinknek.

Mindkét ötletes aprósággal becsempészhetünk némi újdonságot a közösen eltöltött esték hangulatához. A Georgeous Helen-t 14 dollárért lehet megvásárolni és remélhetőleg az Appo is hamarosan beszerezhető lesz.

via: incrediblethings - georgeous helen, incrediblethings - appo

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr21858953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása