Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Olvasóinas a kényelemért, gyertyacsillár a borozgatáshoz

Olvasóinas a kényelemért, gyertyacsillár a borozgatáshoz

2010. március 07. - Darqo

Egyértelműen a Napi KataPult rovatba tartozik a mai két példány: elsőként az „olvasóinasnak” nevezhető szerkezet, mely megment minket a könyvek, újságok tartásának fáradtságos feladatától. Teherbírását tekintve akár 2 kilós könyvekkel is megbirkózik helyettünk. Mivel a lapozáshoz úgyis fel kell emelnünk a kezünket, így egy kicsit okafogyottnak tűnik, mindenesetre ülve, állva, bárhogyan használhatjuk a 360 fokban forgatható szerkezetet, és 180 dollárért meg is vásárolhatjuk, ha igazán kényelmesek akarunk lenni.

Másodikként pedig a borosüvegekhez használható kovácsoltvas gyertyacsillár-dugót kell megemlíteni, ami esztétikailag akár még jól is mutathat asztali díszként, esti borozgatások közben. 20 dollárért itt lehet beszerezni.

via: 7gadgets - Reading Valet, 7gadgets - Wine Bottle

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr911815943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása