Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Digitális szőnyeget a kád elé

Digitális szőnyeget a kád elé

2010. március 13. - Mocca

Ha már a fürdőszobában vagyunk, toporogjunk el még néhány perc erejéig egy nem mindennapi hasznos újdonságon. Többször írtunk már itt, itt és itt is a Red Dot Design Award ilyen vagy olyan díjjal jutalmazott pályaműveiről. Ma egy igazán ötletes koncepcióról, a beépített mérleggel és digitális kijelzővel ellátott fürdőszobai kádkilépőről számolunk be röviden. A koreai Kwon Sunman egyrészt az emberi - valljuk be őszintén mindenkire jellemző - hiúságra, továbbá az ugyancsak, remélhetőleg mindannyiunkban meglévő igényre, az esti fürdésre apellált, amikor bemutatta pályázatát a szigorú zsűrinek.  

Maga a mérleg nem más, mint a szinte minden fürdőszobában a kád előtt pihenő kilépő szőnyeg, amit Sunman kellemes, puha tapintású anyagokból képzelt el. Abban a pillanatban amikor rálépünk, az anyagba szőtt mikroszenzorok érzékelik az emberi test súlyát, az apró LCD kijelző már mutatja is a lehangoló vagy éppen örömteli adatokat. Sőt, arra is képes, hogy elmenti az aktuális értékeket, összehasonlítva azt egy korábbi mérés eredményével, valamint belőhetünk rajta egy olyan célsúly értéket is, aminek elérésekor halk, de határozott pittyegéssel dicséri meg kitartásunkat.
A textil részt, mint egy moduláris egységet, bármikor aktuális hangulatunknak megfelelő színűre cserélhetjük.

via: LikeCool

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr211836139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása