Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rajzolj világítást a plafonra!

Rajzolj világítást a plafonra!

2010. március 12. - Darqo

Mint köztudott, a nappal beszüremkedő fény, főleg a napsütés jótékony hatással van közérzetünkre, de mikor beköszönt a szürkület, majd az este, a lakás különböző pontjain következetesen elhelyezett fényforrásokkal is hihetetlen mértékben tudjuk befolyásolni általános hangulatunkat. Nálam mindig külön projekt a hangulatfények beszerzése, megfelelő szögben történő beállítása, hiszen az esti beszélgetések minősége, egy jó film megnézése társunkkal kettesben vagy tömegesen a barátokkal (tehát az esték hangulata mindenképpen), illetve az otthon végzett munka minősége, sőt még akár kapcsolatok is múlhatnak azon, hogy milyen hangulatot tudunk teremteni személyes enteriőrünkben (erről a témáról lakberendező barátunk többet tud mesélni).

Éppen ezért fontos megemlíteni Seo Dong-Hun designer Red Dot Design díjas találmányát, a Draw The Lights-ot, mert olyan esztétikai élménnyel, az éppen aktuális hangulatunknak megfelelő és soha vissza nem hozható egyedi világítással láthatjuk el lakásunkat, amire nem csak a hozzánk látogatók, de saját magunk is csodájára fogunk járni, amennyiben megvalósul. A plafonba ültethető LED-háló, egy „ecset”, illetve a kreativitásunk segítségével bármilyen színű, formájú, erősségű világítást kreálhatunk, rajzolhatunk. Akár az egész plafont is beteríthetjük vele, hiszen az ecset segítségével küldött jelekkel így lehet igazán egyedi hangulattal felöltöztetni lakásunkat. Azt hiszem nem kérdés, hogy a rugalmas, hatékony és költségkímélő találmányért nagy-nagy piros pont jár az üzenőfüzetbe a feltalálónak!

via: Yanko Design

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr491833452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása