Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Biciklitáskával könnyebb a szállítás

Biciklitáskával könnyebb a szállítás

2010. március 12. - Darqo

Esik a hó és süvít a jeges északi szél, de mint már többször említettük, rajongva várjuk a tavaszi kikeletet. A sok erkély, terasz vagy kerti kiegészítőn felül újra előkerülnek a bringák is a tárolók mélyéről, készülni kell a Critical Mass-re vagy csupán csak a napi betevő kerekezésre. Sokak számára jelent viszont gondot kedvencük tárolása télvíz idején, esetleg utaztatása a nyaralás helyszínére. Ennek megoldására készítette el tervét a Biknd, mely egy olyan hord táska, amivel könnyedén tárolhatjuk és szállíthatjuk kerékpárunkat.

A Helium Bike Case-ben akár a 64 cm-es országúti, illetve teljes felfüggesztésű biciklik is elférnek, természetesen a kiegészítőkkel együtt. A sérülések elleni védelem érdekében felfújható elválasztóelemekkel látták el az egyes tárolórekeszek oldalait. Az egész táska 360 °-os szögben nyitható és előreláthatólag 599 dolláros áron vásárolható. Praktikus elgondolás, bár a folyamatos szét, illetve összeszerelés elég macerás lehet. Bringások: kellene vagy sem?

via: The Design Blog

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr741834509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása