Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Eltévedtél? Segít a Navilámpa

Eltévedtél? Segít a Navilámpa

2010. február 20. - Darqo

Valószínűleg nincs olyan ember, aki egyszer sem tévedt el életében, mikor ismeretlen helyen járt. A designaffairs Studio egyelőre csak koncepcióként létező térkép-zseblámpája megoldás lehet bárki számára, aki nem szeretne a jövőben megilletődve kóborolni egy idegen városban.

A Tamtam Flash fantázianévre hallgató szerkezet kiválóan elfér a zsebekben, a beletáplált térképeket bármilyen sík felületre (a képek alapján akár a levegőbe is) bárhol kivetíthetjük, azon belül lapozhatunk, görgethetünk az oldalak között. A QR-kódokat is értelmező kütyü intuitív módon nyújt azonnali segítséget a navigáció során. A designaffairs reményei szerint a nagyobb gyártók látnak majd fantáziát benne. Én is remélem!

VIA: The Design Blog

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr21775302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása