Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Cicavízió

Cicavízió

2010. január 25. - Mocca

Macskatulajdonosok figyelem! Végre összehangolták bútoraink egyik alappillérét a folyton mozgó, változó hangulatainkkal, és jelen esetben környezetünk élővilágával.

Ha valakinek van macskája jól tudja, hogy abban a lakásban ő a tulajdonos, mi csak albérlők lehetünk. Mindig minden úgy van, ahogy őkegyelme jónak látja, de talán ezúttal sikerülhet örömére tenni. Ezek az imádni való, de önálló élőlények elképesztő helyeket találnak meg a pihenésre, ahol a legkülönbözőbb, olykor vicces pózokat képesek felvenni.

Elmúlt az az időszak, amikor kosaraikat a lakás valamelyik pontján a földre helyezzük el. A modern kor dizájnerei, mint például Koichi Futatsuma ennél sokkal funkcionálisabb képekben gondolkodik. Az üveg dohányzóasztal monotóniáját házi kedvencünk élőképeivel képzelte el, mikor megalkotta a rozsdamentes acélból és rattanból elkészített The Hammock névre hallgató asztalát.

 

A fotók tanúsága szerint nem kevés sikerrel, hiszen macskástól vagy macska nélkül is megállja a helyét lakásunkban, a lehető legkreatívabb felhasználási módok valamelyikében, aminek csak a fantáziánk szabhat határt.

 

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr791700394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása