Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Küllők színaranyból

Küllők színaranyból

2010. január 22. - Mocca

Számomra semmi meglepő nincs abban, hogy tekintetünket mondjuk észak felé kell fordítanunk akkor, amikor arra vagyunk kíváncsiak hová is kell postáznunk a megrendelést, ha egy igazán pofás bicajra lenne igényünk. Igen, valahol Dániában járunk, ahol az Aurumania nevű dizájn cég rakja össze a világ legdrágább kerékpárjait. A cég kizárólag egyedi, limitált darabszámú bicókat „gyárt”, szigorúan hand made technológiát alkalmazva!

Ebből a szépségből kereken tíz darab készült, természetesen egyedi sorszámmal és a szerencsés, illetve nagyon gazdag tulajdonos nevével ellátva.

Az Aurumania két verzióban készítette el „őt”. Az eredeti koncepcióban „piacra” dobott drótszamár 24 karátos aranyból készült, az illesztéseket pedig éppen 600 darab Swarowski kristály tudja „csak”diszkréten eltakarni a kritikus szemek elől!

Ezért a darabért nagyjából egy közepes kategóriájú családi ház árát, úgy 22,5 millió forintot kell átutalnunk a cég 

bankszámlájára, de ha beérjük a kristályok nélküli fapados verzióval, akár 16 milliót meg is tudunk spórolni, ami ugye ezekben az időkben...

Egy jó tanács a végére! Ha az „istállónk” kapacitása lehetővé teszi, szerintem a Critical Mass-re inkább a sokat próbált Csepelünkkel kerekezzünk ki...már, ha a pénzünknél szeretnénk maradni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr901692219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása