Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Játékos színek és jellegzetes grafikus dizájn - Február az IKEA-ban (x)

Játékos színek és jellegzetes grafikus dizájn - Február az IKEA-ban (x)

2019. február 06. - Darqo

ph157301.jpg

Érdekes, idáig még soha nem tapasztalt érzések kerítettek hatalmukba: idén vágyom a tavaszra, és sokkal jobban fáraszt a hideg időjárás, mint valaha. Lehet, hogy ebben szerepet játszik a kitörési vágy a lehangolt, depressziós, szorongós időszakból, úgyhogy pozitív jelként értékelem. Mivel még messzinek tűnik az igazi kikelet, így a magam módján próbálom finomhangolni az érzékeimet. Fények, színek és vidámság kapják a főszerepet.

Mindamellett, hogy pozitív tartalmú, fejlesztő könyveket olvasok túlnyomórészt, imádom könnyesre röhögni magam az idétlen vígjátékokon is. És persze elengedhetetlen, hogy olyan lakberendezési kiegészítőket bányászok elő a szekrényből, vagy éppen vásárolok, amelyek élnénk, vibráló mintáikkal és színeikkel segítik a feltöltődést (illetve ilyenkor még kint vannak az egyszínű, lehetőleg fehéres, sárgás karácsonyi fények és LED-es gyertyák is).

Idén februárban az IKEA sem hagy minket punnyadni a téli depresszióban, még fel sem ocsúdtunk az évkezdésből, máris színes, vidám lakberendezési tárgyakkal halmoznak el minket, amelyet imádok! Új kollekcióival a különbözőséget, sokféleséget ünnepelik, és a koordinálás új lehetőségeit keresik. A jó adag humorral összeállított kombináció merész színeket és az 1960-as évek által ihletett grafikus mintákat vonultat fel. Számos új textíliát, ágyneműhuzatot, törülközőt és függönyt, valamint motorizált árnyékolót kínálnak számunkra.

A tárolás terén ezúttal új fiókos szekrényekkel, puha textildobozokkal és meglévő gardróbszekrényekbe illeszthető kiegészítőkkel rukkoltak elő. A választékban új, grafikus mintájú konyhaszekrényajtók is szerepelnek. Új függőlámpák és izgalmas szőnyegek markáns dizájnelemként jelenhetnek meg az enteriőrben. A több kisebb termék között egy új irodaszer-sorozat kínál rendszerezési és kreativitási lehetőséget színes, játékos megjelenésével. És akkor még a kisgyerekeknek, babáknak szánk játékokról és kiegészítőkről nem is beszéltünk. Összességében nehéz benne maradni a lehangoltság állapotában az újdonságok láttán, nekünk határozottan jobb kedvünk lett a fotókat nézegetve!

framkalla.jpg

framkalla_talca.jpg

irmelin.jpg

mojlighet.jpg

mojlighet_headset.jpg

skymningen.png

sommaraster_agynemuhuzat.jpg

ph157534.jpg

sk_rvfro.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3414606926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása