Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Design Hét Budapest 2018 + Manzárd Café Shop / BAANTAL dizájner kollekció-tapizó

Design Hét Budapest 2018 + Manzárd Café Shop / BAANTAL dizájner kollekció-tapizó

2018. október 03. - Darqo

design_het_budapest2018_01.jpg

Imádjuk az őszt, de nem csak az időjárás vagy a természet színváltása miatt, hanem mert ilyenkor vannak a kedvenc, művészettel és dizájnnal foglalkozó programjaink is. Október 5-én, azaz két nap múlva indul például a Design Hét Budapest, amely az évfordulóra való tekintettel a megszokottól eltérően nem 10, hanem 15 napon keresztül várja majd az érdeklődő nagyközönséget, több mint 150 eseménnyel.

Magyarország legnagyobb, designnal foglalkozó rendezvényének idei szlogenje a "Mission: Design", amely a szervezők téma iránti elkötelezettségének és küldetéstudatának a szimbóluma. A folyamatos szemléletformálás, a tudásmegosztás igénye, az újabb és újabb szakterületek, témafelvetések, alkotók, vállalkozások programsorozatba való bekapcsolása, a szakemberek és vállalkozások közötti együttműködések kialakításának, illetve a designvállalkozások piacra lépésének elősegítése és versenyképességük fokozása, valamint a legfrissebb eredmények közismertté tétele mind annak a küldetésnek részei, melynek célja egy erős és fenntarthatóan működő design-ökoszisztéma kialakítása Magyarországon.

A rendezvény idei Díszvendég országa Németország. A világ egyik vezető design-nagyhatalma hazánk egyik legfontosabb kereskedelmi partnere – mely tény egyértelműen jelzi az együttműködések szerepének fontosságát a gazdasági kapcsolatok fellendítésében.

2018-ban is a Design Hét Budapest keretei között kerül átadásra a Magyar Formatervezési Díj, valamint a fennállásának idén 10. évfordulóját ünneplő Design Management Díj. A 15 napos rendezvény során a fentieken túl idén is rendkívül széles skálán mozognak majd a programok: a Nyitott Stúdiók program keretében lehetőség nyílik a tervezői műhelyekbe való bepillantásra, lesznek sztárdizájner előadások, termék- és divatbemutatók, kiállítások, Design Túrák, workshopok, kerekasztal-beszélgetések és számos más esemény. A korábbi évekhez hasonlóan több vidéki város is kapcsolódik a Design Hét Budapest rendezvénysorozathoz. Az idén 5. alkalommal megrendezésre kerülő Design Hét Sopron, a több tucat eseményt felvonultató Design Hét Pécs és a fesztiválhoz tavaly csatlakozott Design Hét Győr idén is várja az érdeklődőket, így idén országszerte mintegy 250 program közül válogathatnak majd az érdeklődők.

Ide kattintva találtok információkat a különböző programokról, és itt ragadom meg az alkalmat, hogy ismét felhívjam a figyelmeteket Antal "BAANTAL" Balázs művész, dizájner, Manzárd Café társszerkesztő egyéni kiállítására és termékkollekció-bemutatójára. A megnyitó Október 10-én este 19 órakor kezdődik a Szenecsár Galéria és Kreatív Műhelyben (1091 Budapest, Üllői út 69.), és az egyedi festmények mellett megtekinthetitek/megtapizhatjátok a Manzárd Café Shop-on belül létrehozott dizájner kollekció néhány elemét, miközben mindenféle finomsággal kényeztetjük az ízlelőbimbóitokat. A program a Design Hét Budapest keretén belül valósul meg.

A Design Hét Budapest elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

meghivo_baantal_invitation_kiallitas_exhibition_and_online_shop_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3314267803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása