Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Star Wars mánia: X-szárnyú hintavadászgép gyerekeknek

Star Wars mánia: X-szárnyú hintavadászgép gyerekeknek

2015. február 10. - Darqo

steveswoodentoys01.jpg

Ha az új Star Wars film bemutatójáig tartó időszakot olyan, hétköznapi csodagyárosok által készített különlegességek fogják megédesíteni, mint például a 84 éves nagypapa által készített Halálcsillag-tűzhely vagy éppen a most bemutatásra kerülő, fából készített mini X-szárnyú hintavadászgép, akkor számomra könnyen elrepül majd az a pár hónap!

Egy új-zélandi művész, bizonyos Steve, a Steves Wooden Toys alapítója készítette gyerekek számára a különleges játékot, amely a leírás szerint 115 cm hosszú, 120 cm széles, 65 cm magas, az ülőfelület pedig 28 cm széles...és nézzétek az aprócska R2-D2-t, hááát megzabálom!

Nincsen információ arról, hogy a képeken látható Rocking Ride-in Spaceship rendelhető-e, de nagyjából biztos vagyok abban, hogy igen, úgyhogy ha megkívántad, érdemes felvenni a készítővel a kapcsolatot.

steveswoodentoys02.jpg

steveswoodentoys03.jpg

steveswoodentoys04.jpg

steveswoodentoys05.jpg

steveswoodentoys06.jpg

steveswoodentoys07.jpg

steveswoodentoys08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr647133763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása