Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy menő Halálcsillag-tűzhely a nagypapától...?

Egy menő Halálcsillag-tűzhely a nagypapától...?

2015. január 29. - Darqo

deathstar01.jpg

Jennifer Allison különleges ajándékot kért ügyes kezű nagyapjától tavaly karácsonyra. Az új-mexikói Farmingtonban található otthonának kertjébe szeretett volna egy Halálcsillag formájú kerti tűzhelyet, amit a 84 éves nagypapa el is készített neki. Arra már egyikük sem számított, hogy a dolog vírusszerűen terjed majd szét a neten és egy kisebb családi vállalkozást is létre kellett hozniuk.

Jennifer karácsony másnapján posztolta a képeket az egyedi meglepetésről Reddit profiljára, ahol a pillanat tört része alatt hatalmas sikert aratott az alkotás, innen pedig egyenes út vezetett a kreatív blogokra és weboldalakra.

A Star Wars rajongók természetesen azonnal ráröpültek a szalonnasütögetésre is alkalmas kézzel készített mobil kerti tűzhelyre, rengetegen akartak saját változatot, úgyhogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a nagypapa sorozatgyártásba kezdett az elmúlt hetekben.

A villámgyorsan megnyitott Etsy boltjukban két méretben (76 és 95 cm) előrendelhető a tűzhely, de sajnos miután egy újonnan indult aprócska családi vállalkozásról van szó, így egyelőre csak Amerikában, ráadásul a minták bonyolultságától függően körülbelül fél millió forintnak megfelelő dollárért készül el egy-egy darab. Ha ügyesen csinálják a felhajtást körülötte, a kivitelezés egyre profibb lesz, többfajta méret/ár és néhány új forma is bekerül a portfólióba, valamint bárhová vállalják a szállítást, az egyre növekvő újabb Star Wars mánia miatt egy életre letudhatnak minden anyagi gondot maguk körül...

deathstar02.jpg

deathstar03.jpg

deathstar04.jpg

deathstar05.jpg

deathstar06.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr247088259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása