Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hiperrealisztikus önarcképek

Hiperrealisztikus önarcképek

2014. február 10. - Darqo

EloyMorales01.jpg

Akármennyire is hihetetlen, nem szimplán arról van szó, hogy a mostani bejegyzés főszereplőjéül választott Eloy Morales különböző festékekkel, liszttel és más anyagokkal kente be modelljének arcát, majd jól befotózta őt. A fotók hiperrealisztikus és nem utolsósorban hatalmas festményeket ábrázolnak, amelyeket az 1973-ban Madridban született spanyol festőművész készített saját magáról. De!

 

A számtalan elismeréssel rendelkező, rengeteg egyéni és csoportos kiállítás a háta mögött tudó festő egyébként nem csak önmagáról készít döbbenetesen valósághű alkotásokat, érdemes honlapján tovább nézelődni a posztban található képek megnézése után! Ha pedig élőben is megnéznéd a műveit, illetve meghallgatnád előadásait, ezen az oldalon pontos információkat találsz az eléd táruló lehetőségekről.

EloyMorales02.jpg

EloyMorales03.jpg

EloyMorales04.jpg

EloyMorales05.jpg

EloyMorales06.jpg

EloyMorales07.jpg

EloyMorales08.jpg

EloyMorales09.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr645795840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása